В събота ще бъде слънчево, дневните температури ще се повишат

...
 В събота ще бъде слънчево, дневните температури ще се повишат
Коментари Харесай

Времето в събота: Слънчево с температури до 35°

 

В събота ще бъде слънчево, дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 30° и 35°.

В следобедните часове над източната половина от страната и планинските региони ще се развива купеста облачност, само че ще остане съвсем без превалявания.

Ще духа слаб, в Източна България – сдържан североизточен вятър.

 Петровден е. Какви са традициите? България 2 мин. Петровден е. Какви са традициите?  След реорганизация за над 6 млн. лева. първият магазин на BILLA в Шумен още веднъж отвори порти Advertorial 4 мин. След реорганизация за над 6 млн. лева. първият магазин на BILLA в Шумен още веднъж отвори порти  Кола се обърна в тунел „ Витиня “ България 1 мин. Кола се обърна в тунел „ Витиня “  Дете почина, откакто го удари гръмотевица на плаж в Халкидики Светът 1 мин. Дете почина, откакто го удари гръмотевица на плаж в Халкидики  Васил Терзиев: Ако бъдем наказани да платим санкциите на Столична дирекция на вътрешните работи, ще ги платя персонално Тази сутрин 6 мин. Васил Терзиев: Ако бъдем наказани да платим санкциите на Столична дирекция на вътрешните работи, ще ги платя персонално  Лена Бориславова: КПКОНПИ се управлява от политически подвластни лица България 4 мин. Лена Бориславова: КПКОНПИ се управлява от политически подвластни лица  Петровден е. Какви са традициите? България 2 мин. Петровден е. Какви са традициите?  След реорганизация за над 6 млн. лева. първият магазин на BILLA в Шумен още веднъж отвори порти Advertorial 4 мин. След реорганизация за над 6 млн. лева. първият магазин на BILLA в Шумен още веднъж отвори порти  Кола се обърна в тунел „ Витиня “ България 1 мин. Кола се обърна в тунел „ Витиня “  Дете почина, откакто го удари гръмотевица на плаж в Халкидики Светът 1 мин. Дете почина, откакто го удари гръмотевица на плаж в Халкидики  Васил Терзиев: Ако бъдем наказани да платим санкциите на Столична дирекция на вътрешните работи, ще ги платя персонално Тази сутрин 6 мин. Васил Терзиев: Ако бъдем наказани да платим санкциите на Столична дирекция на вътрешните работи, ще ги платя персонално  Лена Бориславова: КПКОНПИ се управлява от политически подвластни лица България 4 мин. Лена Бориславова: КПКОНПИ се управлява от политически подвластни лица

В планините ще бъде слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че ще остане съвсем без превалявания. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 23°, на 2000 метра – към 15°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 26° и 30°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Вижте кой чества имен ден

В неделя и понеделник ще остане слънчево и температурите ще се покачват още – оптималните ще са сред 33° и 38°. През идващите дни от северозапад ще проникне студен въздух и стойностите ще стартират да се намаляват.

Във вторник над Западна и Централна България ще има краткотрайни превалявания, гръмотевични стихии и градушки. На обособени места преваляванията ще са интензивни. Към края на работната седмица температурите в страната ще са сред 25° и 30°.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР